Σάββατο 17 Απριλίου 2021
x

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΤΛΙΝ: ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΠΤΟ

Ο Κρίστιαν Μπρίνερ έχει εκτίσει μέχρι στιγμής τα 2/3 της ποινής του, καθώς είχε καταδικαστεί σε 21 μήνες για διακίνηση ναρκωτικών

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο βασικός ύποπτος, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, Κρίστιαν Μπρίνερ και είναι πολύ πιθανό να γίνει δεκτό, γεγονός που αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη για τις γερμανικές αρχές

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, οι δικηγόροι του Μπρίκνερ έχουν ήδη καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του πελάτη τους, ο οποίος έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του, καθώς είχε καταδικαστεί σε 21 μήνες για διακίνηση ναρκωτικών.

Αν και οι αρχές παρουσιάζονται σίγουρες για την εμπλοκή του στην υπόθεση, φοβούνται ότι ο άνδρας θα εξαφανιστεί, αν αποφυλακιστεί και η υπόθεση της Μαντλίν θα μείνει για πάντα ανεξιχνίαστη.

Η υπόθεση για την αποφυλάκιση του Μπρίκνερ θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Καρλσρούης και η απόφαση θα εκδοθεί άμεσα.

Ο Μπρίκνερ θεωρείται ο «νούμερο ένα» ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, καθώς βρισκόταν στο Αλγκάρβε τις ημέρες που το παιδί χάθηκε, ενώ οι γερμανικές Αρχές εκφράζουν την βεβαιότητά τους πως η Μαντλίν είναι νεκρή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ