Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020
x

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η τροπολογία ενσωματώνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την ίδρυση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Με 145 «ναι» ψηφίστηκε από την Ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών με την οποία τροποποιούνται και συμπληρώνονται διατάξεις που αφορούν στη σύμβαση παραχώρησης για τη χορήγηση αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η τροπολογία, ψηφίστηκε με ονομαστική ψηφοφορία, την οποία ζήτησε η Ν.Δ. Σε σύνολο 246 ψηφισάντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 145 βουλευτές, 98 καταψήφισαν και τρεις δήλωσαν «παρών».

Από την ψηφοφορία αποχώρησε το ΚΙΝΑΛ, διότι, σύμφωνα με τον Κώστα Σκανδαλίδη, δεν έγινε δεκτό το αίτημα του κόμματος να διεξαχθεί αύριο η ψηφοφορία και να μη διακοπεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας η οποία συζητεί σήμερα για τις γερμανικές οφειλές.

Η τροπολογία ενσωματώνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την ίδρυση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, το οποίο ψηφίστηκε σήμερα και στο σύνολό του. Χθες το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής με ευρεία πλειοψηφία, καθώς υπερψήφισε και η Ν.Δ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ