Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η θητεία της Φώφης Γεννηματά ως προέδρου του κόμματος συγχρονίζεται με τη θητεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, έως το 2021 όταν και θα γίνουν νέες εκλογές.

Mε την υπερψήφιση των καταστατικών προσαρμογών που εισηγήθηκε ο συντονιστής της ΚΟΕΣ και γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου ολοκληρώθηκε το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την μεταβατική διάταξη συγχρονίζεται η θητεία τη Φώφης Γεννηματά ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τη θητεία της προέδρου Κινήματος Αλλαγής, δηλαδή μέχρι το 2021 οπότε και προβλέπεται η νέα διαδικασία εκλογής ηγεσίας.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ταυτόχρονα εγκρίθηκε η καταστατική πρόβλεψη πως τα μέλη του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν στις οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής. Ακόμη τα στελέχη σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ έδωσαν την συγκατάθεσή τους για τις ιδεολογικές και πολιτικές προτεραιότητες και του στόχους που θα πρέπει το Κίνημα Αλλαγής να διεκδικήσει.

Νωρίτερα, ο Παύλος Γερουλάνος είχε θέσει θέμα ηγεσίας, με άλλα στελέχη να αντιδρούν και τον Απόστολο Κακλαμάνη να ζητεί από τον πρώην υπουργό να ανακαλέσει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ