Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

ΥΠΕΝ: ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΕΣΥ

«Χάθηκε από ορισμένους η ανθρωπιά και αρνούνται σε μια μεγάλη επιχείρηση να διοχετεύσει ένα ελάχιστο τμήμα από τις εισπράξεις της;», τονίζεται.

«Με έκπληξη παρακολουθούμε τις ιλατροτραγικές αντιδράσεις και αναλύσεις σε σχέση με τη δωρεά της ΔΕΗ στο ΕΣΥ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μετά τα δημοσιεύματα και τις επικρίσεις σχετικά με τη δωρεά της εταιρείας.

«Ορισμένοι προσπαθούν να εφεύρουν δήθεν «χαράτσι» 0,8 ευρώ (!) το χρόνο για τους καταναλωτές. Κάποιοι άλλοι, αφού χειροκροτούσαν την καταστροφή της ΔΕΗ, θρηνούν τώρα γι’ αυτή τη δωρεά, την οποία έκανε η Επιχείρηση –ευρισκόμενη σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι το περασμένο καλοκαίρι- επιτελώντας απλώς το κοινωνικό της χρέος», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Χάθηκε από ορισμένους η ανθρωπιά και αρνούνται σε μια μεγάλη εισηγμένη επιχείρηση να διοχετεύσει ένα ελάχιστο τμήμα από τις εισπράξεις της για τη στήριξη του ΕΣΥ σε αυτές τις κρίσιμες ώρες ; ‘Η μήπως η κομματική τύφλωση οδηγεί διάφορους «αναλυτές» να εφευρίσκουν «επιβαρύνσεις» ενώ η ΔΕΗ δίνει απλώς ποσό που αντιστοιχεί σε 0,8 ευρώ ανά λογαριασμό από τα έσοδα που έχουν ήδη εισπραχθεί σε μια δράση κοινωνικής ευθύνης και ανθρωπισμού;», επισημαίνεται

«Ας κρατήσουμε ότι οι αντιδράσεις αυτές προσφέρουν τουλάχιστον ένα χαμόγελο», καταλήγει η ανακοίνωση
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ