Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΣΤΙΣ 7, 8 ΚΑΙ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 11Ο ΟTS FORUM

Στο επίκεντρο του forum βρίσκεται η Δημόσια Διοίκηση και στόχος είναι μεταξύ άλλων η ανάδειξη καλών πρακτικών,η μεταφορά τεχνογνωσίας και η διασύνδεση

Το 11ο OTS FORUM ετπομάζεται να διοργανώσει η OTS, το τριήμερο 7, 8 και 9 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Epirus Palace» των Ιωαννίνων.

Στο επίκεντρο του forum βρίσκεται η Δημόσια Διοίκηση και στόχος του είναι η ανάδειξη των καλών πρακτικών, η μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειριών, η διασύνδεση και η ανταλλαγή απόψεων (πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα και τους εισηγητές)

Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών θα καλυφθούν τρεις βασικοί άξονες θεματολογίας (Νομοθεσία/Θεσμικό Πλαίσιο, Καλές Πρακτικές, Οργάνωση & Τυποποίηση Διαδικασιών) μέσα από 12 ειδικές ενότητες/εκδηλώσεις.

Σημειώνεται πως στο forum συμμετέχουν ενεργά με εισηγήσεις, Στελέχη όλων των βαθμίδων της Δημόσιας Διοίκησης, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι την Κεντρική Κυβέρνηση.

Ενδεικτικά θα παρευρεθούν οι Χάρης Θεοχάρης Υπουργός Τουρισμού, Γεώργιος Γεωργαντάς Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αλέξανδρος Καχριμάνης Περιφερειάρχης Ηπείρου, Μωυσής Ελισάφ Δήμαρχος Ιωαννιτών, Ιωάννης Θεοδώρου τ. Γενικός Διευθυντής του Δήμου Καλαμαριάς, Ειρήνη Οικονόμου Αν. Επίτροπος Ελεγκτικού Συνεδρίου Νομού Πιερίας.

Φέτος, στο πλαίσιο του Forum θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης, 7 Νοεμβρίου, ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή αιρετών και κύριο θεματικό πυλώνα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του Μέλλοντος».

Θα συμμετέχουν ενεργά αιρετοί εκπρόσωποι από τουλάχιστον 50 Δήμους της χώρας και Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως οι Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης,  Δημήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων, Θεόδωρος Τζούμας, Δήμαρχος Σκιάθου, Στυλιανός Σπανουδάκης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ρεθύμνης, Βίκυ Εξαδακτύλου, Γενική Γραμματέας Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, Μιχάλης Γεράνης, Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ ΠΚΜ και Πρόεδρος ΔΣ Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος ΦοΔΣΑ Ν. Ιωαννίνων.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν οι Εταιρείες: Cisco, Blue Value, CosmoONE, Παρκοτεχνική, Collectives, Sol  CROWE, Prisma Electronics, IID.

Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 500, ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών του 11ου OTS Forum θα εκπροσωπηθούν περισσότεροι από 100 Φορείς της Δημόσιας Διοίκησης.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ