Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα κινητοποιούμαστε στη φοιτητική μέριμνα και στην Πρυτανεία για τη συντήρησης του κτηρίου, λένε οι φοιτητές

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στη φοιτητική εστία των Ιωαννίνων: έπεσε το ταβάνι, την ώρα που φοιτήτρια έκανε μπάνιο!

Το περιστατικό κατήγγειλε η παράταξη της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας (ΠΚΣ), ενώ οι φοιτητές αναφέρουν ότι προγραμματίζουν κινητοποίηση διαμαρτυρίας σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι στην Πρυτανεία.

Συγκεκριμένα, οι εκλεγμένοι φοιτητές της πανσπουδαστικής στο διοικητικό συμβούλιο της εστίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καταγγέλλουν στα «Φοιτητικά Νέα» ότι «τη Δευτέρα 3/6/2019 την ώρα που συμφοιτήτριά μας έκανε μπάνιο έπεσε το ταβάνι κυριολεκτικά πάνω της. Για "καλή" της τύχη γιατί για αυτό πρόκειται, πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι του ταβανιού έπεσε δίπλα της».

«Επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα κινητοποιούμαστε στη φοιτητική μέριμνα και στην Πρυτανεία για το ζήτημα της συντήρησης του κτηρίου και της ανακαίνισης του. Οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι “δεν υπάρχουν λεφτά” ή ότι "δεν έχουμε προσωπικό , περιμένουμε τον εργολάβο-ιδιωτική επιχείρηση". Είναι τραγικό και επικίνδυνο να λειτουργεί η εστία με αυτές τις υποδομές το 2019», τονίζουν.Φωτογραφίες - foititikanea.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ