Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 43ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΗΡΩΙΝΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ

Η Δίωξη Ναρκωτικών συνέλαβε τη γυναίκα που στην κατοχή της βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 26,1 γραμμαρίων, ένα μικρό μαχαίρι, καλαμάκια και πλαστικές κάρτες.

Μαζί με τον πρώτο της «πελάτη» που την περίμενε εναγωνίως στα Ιωάννινα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών μία 43χρονη Ελληνίδα που έφτασε με υπεραστικό λεωφορείο έχοντας μαζί της την ηρωίνη που σκόπευε να διακινήσει.

Όπως μεταδίδει το «Πρώτο Θέμα», η γυναίκα συνελήφθη τη στιγμή της αποβίβασής της και στην κατοχή της βρέθηκαν ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 26,1 γραμμαρίων την οποία είχε προμηθευτεί πιθανότατα στην Αθήνα, ένα μικρό μαχαίρι, καλαμάκια, πλαστικές κάρτες για την κοπή και χρήση ναρκωτικών, αλλά και ιδιόχειρες σημειώσεις με τις… παραγγελίες για τα ναρκωτικά που πλέον εξετάζονται από τους αστυνομικούς.

Μαζί με την 43χρονη συνελήφθη και ένας 41χρονος Έλληνας που την περίμενε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ο οποίος τους άσκησε διώξεις για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, κατά περίπτωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ