Τετάρτη 19 Μαΐου 2021
x

ΙΝΔΙΑ: ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 20.000 ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Η Ινδία ξεπέρασε χθες τη Ρωσία και κατατάσσεται πλέον στην τρίτη θέση στον πλανήτη ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων μόλυνσης.

Το όριο των 20.000 θανάτων εξαιτίας του covid-19, ξεπέρασε σήμερα η Ινδία. Την ίδια ώρα ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 συνεχίζει να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και πλησιάζει πλέον τις 720.000 συνολικά, καθώς η χώρα χαλαρώνει τα μέτρα περιορισμού που επέβαλε η κυβέρνηση.

Οι θάνατοι και τα κρούσματα αυξάνονται με τους ταχύτερους ρυθμούς των τελευταίων τριών μηνών, καθώς οι αρχές αίρουν το lockdown, αφού τα μέτρα άφησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους άνεργους και ανάγκασαν εταιρείες να κλείσουν, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε 467 θανάτους το προηγούμενο 24ωρο, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε 20.160. Τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 το ίδιο διάστημα ανήλθαν σε 22.252, ενώ το σύνολό τους να φθάνει τα 719.665. Η Ινδία ξεπέρασε χθες τη Ρωσία και κατατάσσεται πλέον στην τρίτη θέση στον πλανήτη ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων μόλυνσης, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ