Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020
x

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κολεγίου με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Χρήστο Ταουσάνη.

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργανώνει το Κολέγιο «Δελασάλ» με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00,  με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Χρήστο Ταουσάνη, Διδάκτορα Α.Π.Θ., Σύμβουλο Σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κολεγίου «Δελασάλ». Ο Δρ Ταουσάνης θα ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς για όλα τα δεδομένα αναφορικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, αλλά και την κατανομή των σχολών στα 4 επιστημονικά πεδία, βοηθώντας στην έξυπνη επιλογή ομάδας προσανατολισμού.

Επίσης, θα ενημερώσει αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους για τις σχολές και τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων του μηχανογραφικού και θα δώσει διευκρινίσεις σε ειδικά δεδομένα, όπως Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων, Μετεγγραφές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Μηχανογραφικό Κύπρου κ.ά.

Τέλος, μέσα από πρωτοποριακές έρευνες, θα συζητηθούν οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος και θα παρουσιαστούν καινοτόμες ειδικότητες και εξειδικεύσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ