Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
x

ΗΜΑΘΙΑ: ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΛΕΦΤΑ

Παραβίασαν την οικία της και με απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τραπεζική κάρτα, με την οποία έκαναν αναλήψεις χρημάτων στη Θεσσαλονίκη

Στην εξιχνίαση ληστείας που έγινε τον Φεβρουάριο του 2018 σε βάρος 60χρονης ημεδαπής στην Ημαθία έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 40 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού τα ξημερώματα της 10ης Φεβρουαρίου 2018, παραβίασαν οικία 60χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Ημαθίας και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την παραπάνω τραπεζική κάρτα, έκαναν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης αναλήψεις χρημάτων συνολικού ύψους 140 ευρώ.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη 2 αλλοδαποί ηλικίας 42 και 40 ετών (υπήκοοι Βουλγαρίας και Συρίας), για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν το παραπάνω κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ