Σάββατο 6 Μαρτίου 2021
x

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

«Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία της καταγραφής των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τα εμβόλια απαντά με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ τονίζει πως υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα για τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Κοζάνη.

«Στην αρχή η κυβέρνηση υποσχόταν 2 εκατ. εμβολιασμούς το μήνα. Παρά την οδυνηρή διάψευση, χθες κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για 4 εκατ. εμβόλια μέχρι τέλος Μαρτίου και εμβολιασμό 2 εκατ. πολιτών» ενώ «ο γγ που είναι υπεύθυνος για τον εμβολιασμό, κ. Θεμιστοκλέους, λέει ότι μέχρι τέλος Μαρτίου η χώρα θα έχει λάβει το πολύ 1,5 εκατ. εμβόλια» αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε ακόμη: Κορωνοϊός - Κοζάνη: Σάλος από τις καταγγελίες για λανθασμένο αριθμό κρουσμάτων

«Την ίδια ώρα προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία της καταγραφής των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα, δεδομένου ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για τη χθεσινή ημέρα 38 επιβεβαιωμένα κρούσματα της ΠΕ Κοζάνης, τα οποία είχαν εντοπιστεί δύο ολόκληρους μήνες πριν, στις 12 Νοεμβρίου!», συνεχίζει ο Ν. Ηλιόπουλος και σχολιάζει:

«Κατανοούμε, λοιπόν, την υποχρέωση του κ. Ταραντίλη να βαφτίζει το ψάρι κρέας».

«Αυτονόητη ευχή όλων μας είναι η δέσμευση του κυβερνητικού εκπροσώπου για εμβολιασμό 70% των πολιτών μέχρι τον Ιούνιο να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, το νέο φιάσκο με τα εμβολιαστικά κέντρα, οι αριθμοί και οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων για τις καθυστερήσεις δυστυχώς δεν δείχνουν κάτι τέτοιο» υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ