Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022
x

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ PISA» - ΣΤΙΣ 18 ΜΑΐΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

«Με σχέδιο αποσκοπούμε στην εξαγωγή συμπερασμάτων στη βάση των πραγματικών αναγκών των σχολείων μας», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στις μαθησιακές διαγνωστικές εξετάσεις στα σχολεία αναφέρεται με tweet του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ξεκινάει η «ελληνική PISA» καθώς στις 18/5 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα για μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών & της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Με σχέδιο αποσκοπούμε στην εξαγωγή συμπερασμάτων στη βάση των πραγματικών αναγκών των σχολείων μας», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Αναλυτικά ο Γιάννης Οικονόμου έγραψε:

«Ξεκινάει η «Ελληνικής PISA» καθώς στις 18/5 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα για μαθητές/τριες της ΣΤ’τάξης των Δημοτικών & της Γ’τάξης των Γυμνασίων. Με σχέδιο αποσκοπούμε στην εξαγωγή συμπερασμάτων στη βάση των  πραγματικών αναγκών των σχολείων μας».

Σημειώνεται ότι σήμερα Δευτέρα εκπαιδευτικοί στη δυτική Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην «ελληνική PISA».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ