Τρίτη 9 Μαρτίου 2021
x

ΙΚΑΡΙΑ: ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥ

Οι αρμόδιες Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από τον σύντροφό της, αλλά και άτομα που ενδεχομένως μπορεί να συνάντησαν την γυναίκα όταν βγήκε να τρέξει.

Σχεδόν ένα 24ωρο έχει περάσει από την ώρα την εξαφάνισης μιας 34χρονης Αγγλίδας τουρίστριας στην Ικαρία και οι έρευνες της αστυνομίας και του πυροσβεστικού σώματος παραμένουν δυστυχώς άκαρπες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η 34χρονη αστροφυσικός μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου.

Διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ, ενώ στις 5 η ώρα εχθές ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Χτες στις 10 εχθές το πρωί, σύμφωνα με την κατάθεση του συντρόφου της, ο 38χρονος ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Επικοινώνησε μαζί της και του είπε ότι πήγε για τρέξιμο.

Στις επόμενες κλήσεις του ωστόσο η γυναίκα δεν απαντούσε. Στις 12.40, ανήσυχος, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες από γης και αέρος, στις οποίες εχθές το απόγευμα, συμμετείχαν τουλάχιστον δύο ελικόπτερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Το κινητό της γυναίκας εξέπεμψε τελευταία φορά από την ίδια περιοχή. Ωστόσο, ενώ αρχικά καλούσε, έπειτα η συσκευή έκλεισε.

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό της γυναίκας συνεχίζεται και σήμερα, ενώ οι αρμόδιες Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από τον σύντροφό της, αλλά και άτομα που ενδεχομένως μπορεί να συνάντησαν την γυναίκα όταν βγήκε να τρέξει.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένονται πιθανώς ενισχύσεις από τα γειτονικά νησιά και την Αττική, ενώ έχει υποβληθεί ήδη αίτημα στην πυροσβεστική για να σηκωθεί ελικόπτερο και να συντονίζει τις έρευνες από ψηλά.

Πηγή φωτογραφιών - ikariaki.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ