Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
x

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ

Η δήλωση Άννας Ευθυμίου σχετικά με την σύσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης με θέμα τη χωροθέτηση του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Την ικανοποίηση της εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Χαρδαλία με θέμα τη χωροθέτηση του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

«Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση που δρομολογείται η υλοποίησή της πρότασής μου, ήδη διατυπωθείσας δημόσια εδώ και πέντε (5) μήνες, για τη χωροθέτηση του νέου ογκολογικού Νοσοκομείου στο πρ. στρατόπεδο Καρατάσιου. Η συγκρότηση της πρότασής μου αυτής έγινε κατόπιν αδιάλειπτων ενεργειών μου και συγκεκριμένα κατόπιν συναντήσεων που πραγματοποίησα για το θέμα αυτό με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ. Βαρνάβα, με τους Δημάρχους της ευρύτερης περιοχής, καθώς επίσης και με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων και Υποδομών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Πάρι Μπίλλια, αλλά και κατόπιν συνεχών επαφών μου με τα συναρμόδια Υπουργεία», τονίζει.

Μάλιστα, όπως υπενθυμίζει η κ. Ευθυμίου, «στην κατεύθυνση αυτή για και την υποστήριξη της παραπάνω πρότασής μου, στις 20 Ιουνίου 2022 κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή απευθυνόμενη στον Υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη, και εύλογα με τις απαντήσεις του, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα ενημερωθούν τόσο για τη χωροθέτηση όσο και για τον οδικό χάρτη του έργου και τις πρώτες τεχνικές μελέτες.
Ως βουλευτής είμαι πιστή στο διττό μου ρόλο, αφενός να συνδράμω στην επίλυση των ζητημάτων της κοινωνίας με ενεργές θέσεις και προτάσεις και αφετέρου να υποστηρίζω την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ