Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ένας από τους τραυματίες που νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο Φιλιατών βρέθηκε κρυμμένος μέσα σε νταλίκα

Ολοκληρώνεται το έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στο επιβατηγό/οχηματαγωγό Olympic Champion ενώ αποβιβάζονται και τα φορτηγά από τα γκαράζ του πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας κάποιες νταλίκες έχουν καεί ολοσχερώς ενώ κάποιες άλλες έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και στα εμπορεύματα που μετέφεραν.

Ο Κούρδος που νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο Φιλιατών βρέθηκε κρυμμένος μέσα σε νταλίκα, ενώ οι πρώτες βοήθειες -λόγω του πυκνού καπνού από τη φωτιά- δόθηκαν σε άλλα 2 άτομα.

Σύμφωνα με όλες τα ενδείξεις η φωτιά ξέσπασε σε χώρο κοντά στην πλώρη του πλοίου από φορτηγό. Ηταν μια δύσκολη επιχείρηση και οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό και αντιασφυξιογόνος μάσκες. Σημειώνεται ότι εντός του πλοίου βρίσκονταν 538 επιβάτες, 79 μέλη πληρώματος και 293 οχήματα.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Ηγουμενίτσα με προορισμό τη Βενετία. Μόλις ξέσπασε η φωτιά, επέστρεψε στο λιμάνι και εκεί έσπευσαν περιπολικό του λιμενικού, ρυμουλκό και ένα πλοιάριο του πυροσβεστικού σώματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ