Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
x

ΥΕΘΑ: ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Μόνο ένας στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνεται στα νέα κρούσματα τονίζει το ΥΕΘΑ, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν επαφές του και ασθενείς στο 401.

«Όπως προκύπτει από τον έλεγχο στις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, μόνο ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνεται στα 11 κρούσματα κορωνοϊού σε υγειονομική δομή των Ενόπλων Δυνάμεων που ανακοινώθηκαν σήμερα», γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση τα υπόλοιπα κρούσματα αφορούν «σε νοσηλευόμενο από τις 26 Απριλίου, απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας στο 401 ΓΣΝΑ. Επιπλέον ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δύο μέλη της οικογένειάς του, ένας επισκέπτης, τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες, καθώς και τρεις νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο, οι οποίοι δεν είναι εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό αλλά δικαιούχοι νοσηλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο και μόνο».

Ως εκ τούτου οι αναφορές περί «κρουσμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ