Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΙΕΡΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΑ - ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ (VID)

Ιερέας στο Λιανοκλάδι επιβιβάστηκε σε πυροσβεστικό όχημα και με τη μάνικα έριξε αγιασμό στους πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα στον δρόμο.

Ενα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα την παραμονή των Θεοφανείων στη Λαμία.

Ιερέας στο Λιανοκλάδι, αδυνατώντας να πάει από σπίτι σε σπίτι για τον καθιερωμένο αγιασμό, λόγω των μέτρων προσταστίας για τον κορωνοϊό, αποφάσισε να αγιάσει τους κατοίκους με έναν διαφορετικό τρόπο.

Επιβιβάστηκε σε πυροσβεστικό όχημα και με τη μάνικα έριξε αγιασμό στους πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα στον δρόμο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Λαμιέων, ο οποίος με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για παραπλάνηση των υπηρεσιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω.

Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021 στοn Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού. Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα.

Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου. Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες».

Πληροφορίες: Lamiareport, Argonafplia
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ