Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
x

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ 117 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Μοιράστηκαν τρόφιμα και βασικά είδη για την προσωπική υγιεινή σε 117 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νέας Προποντίδας.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Νέας Προποντίδας, κατά την οποία παρέλαβαν οι 117 δικαιούχοι ένα τεμάχιο κοτόπουλο, φυτικό λάδι, σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρεμοσάπουνο χεριών, υγρό για τα πιάτα, οδοντόκρεμα, γενικό καθαριστικό.

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του ετήσια προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχοντας ως στόχο την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Οι διανομές γίνονται μηνιαίως, ενώ σημαντική είναι η στήριξη των συμπολιτών μας, τους οποίους ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.

Τηρήθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και οι οδηγίες προφύλαξης από τον νέο κορωνοϊό Covid-19.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ