Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
x

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Ο λανθασμένος διαχωρισμός «Ελλήνων και Κυπρίων», οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές και το παράνομο τζαμί στη Θράκη.

Ντροπή είναι, μωρέ, να λέτε Έλληνες και Κύπριοι. Τι είναι οι Κύπριοι δηλαδή, δεν είναι Έλληνες; Για Ελλαδίτες και Κυπρίους οφείλουμε να μιλάμε.

Κοίτα τώρα, πως οι "Πολλοί εναντίον των άλλων" του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε "Όλοι μαζί". Μαζί με ποιον; Τον Καρανίκα; Τον Πολάκη; Τον Πετσίτη; Τους ανεχόμενους ή και υποστηρικτές των κουκουλοφόρων; Τους καταστροφείς της Μεσαίας Τάξης; Τους συνειδητούς "εκτελεστές" των επιχειρηματιών; Με τους εκχωρήσαντες εθνική κυριαρχία στα Σκόπια; Με ποιους μπορούν οι νοικοκυραίοι Έλληνες να είναι μαζί;

Τσίπρας στην Δραπετσώνα: «Δεν θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα με την Αριστερά». Αλήθεια λέει. Η Αριστερά πάντα θα υπάρχει ως εφιάλτης στην χώρα, απευθυνόμενη σε όσους μισούν την αριστεία. Και αυτός που ενεργεί από μίσος και όχι από αγάπη, μόνον καταστροφή μπορεί να φέρει.

Δημοσιεύματα στον Τύπο, φέρουν σε πάρα πολλές εκλογικές περιφέρειες να καταγράφηκαν απίστευτα περιστατικά στον ΣΥΡΙΖΑ και κυριολεκτικά οι… πόρτες και τα παράθυρα δεν ανοίχτηκαν για δυνατές κεντροαριστερές υποψηφιότητες με τον φόβο της κατάληψης ζωτικού πολιτικού χώρου από πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά έγιναν τα ίδια λάθη που καταγράφηκαν και με την επιλογή υποψήφιων δημάρχων, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανοίχτηκε και οι εκλεκτοί του κυριολεκτικά "πάτωσαν". Η άποψη των συντρόφων είναι σαφής: «Καλύτερα λίγοι και να είμαστε εμείς, παρά πολλοί και να μας πάρουν οι σώγαμπροι τις θέσεις».

Ο Βούλγαρος ακαδημαϊκός Γκεόργκι Μάρκοφ, είπε: «Είχαμε το παράδειγμα της Ανατολικής Ρωμυλίας που εντάχθηκε στη Βουλγαρία, θέλαμε να υπάρξει μια δεύτερη Ανατολική Ρωμυλία, η "Μακεδονία". Παλεύαμε για μια αυτόνομη Μακεδονία, αλλά με τη μελλοντική της ένταξη στη Βουλγαρία». Είναι φανερό τι ήθελαν οι Βούλγαροι και τι θέλουν; [Πότε θα αναδειχθούν στην Ελλάδα τα εγκλήματα των Βουλγάρων και κατά την περίοδο της κατάληψης της ελληνικής Ανατολικής Ρωμυλίας;]

Είναι προστυχιά αυτό που κάνουν στην Θράκη. Παρανομούν οι τουρκοπράκτορες, ώστε να διαμαρτύρονται μετά κατά του ελληνικού κράτους, όταν συλληφθούν. Έστησαν παράνομο τζαμί, και ξεσηκώνουν τον κόσμο, επειδή επενέβη η πολιτεία. Σε ποια ευνομούμενη χώρα είναι δυνατόν να γίνει ανεκτό αυτό;

Εύγε λοιπόν σε όποιους ενήργησαν όπως έπρεπε και συνέλαβαν τον ιμάμη και δύο ακόμη άτομα του συλλόγου εκεί. Είναι δυνατόν να στήνει όπου θέλει ο καθένας έναν παράνομο χώρο λατρείας; Να πάρει την νόμιμη άδεια από τις νόμιμες Αρχές και με τις νόμιμες προϋποθέσεις και ας κάνει όχι ένα τζαμί, αλλά όσα θέλει.

Η διαμάχη πέρα από τα ιστορικά πρόσωπα των Βουλγαρο-Σλάβων έρχεται τώρα και στην… εφεύρεση των υποδημάτων και συγκεκριμένα στο ιδιαίτερο υπόδημα που κατασκευάζεται από λεπτό δέρμα, το μοκασίνι. «Σύμφωνα με τους θεωρητικούς του Μακεδονισμού», γράφει ο βουλγαρικός Τύπος, «αυτοί (οι Σκοπιανοί) ίδρυσαν το αρχαιότερο σλαβικό κράτος την "Σλαβουνία" και οι Βούλγαροι δεν ήταν παρά μια μικρή ομάδα κατακτητών στην περιοχή.

» Οι Σλαβούνοι πολέμησαν για την ανεξαρτησία τους, φορώντας τα μοκασίνια και οι Βούλγαροι είχαν τυλιγμένες τις πατούσες τους με κουρέλια», γράφει το δημοσίευμα. Και συνεχίζει: «Για το λόγο αυτόν, οι Σλαβούνοι ήταν τόσο γρήγοροι σαν τα βέλη και κέρδιζαν τη μία μάχη μετά την άλλη. Οι Βούλγαροι σκόνταφταν σε κάθε βήμα τους με αποτέλεσμα να έχουν απανωτές ήττες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ