Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

RALLY ΔΕΘ:ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SOCRATIS TSOLAKIDIS RALLY TEAM

Η Voria.gr στηρίζει τον οδηγό από τη Θεσσαλονίκη Σωκράτη Τσολακίδη στην προσπάθειά του για διάκριση στο επετειακό 51ο Ράλλυ ΔΕΘ

Μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2017, η ομάδα των Σωκράτη Τσολακίδη και Χάρη Δήμου επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο 51ο Rally ΔΕΘ, με... συνοδηγό τη Voria.gr, για άλλη μία χρονιά. Η διοργάνωση προσμετράται στο κύπελλο ράλλυ Βορείου Ελλάδος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Οι αναγνωρίσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι Σωκράτης Τσολακίδης και Χάρης Δήμος δηλώνουν πανέτοιμοι να πάρουν τα βουνά και να διασχίσουν «πιο γρήγορα από ποτέ» τα 63,35 αγωνιστικά χιλιόμετρα των 5 ειδικών διαδρομών, από τα 242,83 συνολικά του αγώνα, στα ορεινά της Χαλκιδικής.


Η ομάδα θα τρέξει με το γνωστό Skoda Fabia R5 της Ουγγρικής EUROSOL, ενώ τη συμμετοχή τους υποστηρίζουν ο χρυσός χορηγός Traffic Oil Lubricants και οι χορηγοί Mr Fast καθαριστικά ποιότητας, DGH ΑΕΒΕ, KOSMOCAR A.E., Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών και 22 Σουβλάκια. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr.

Το αγαπημένο ράλι των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκινά!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στην Νότια Πύλη της ΔΕΘ για την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα. Την Κυριακή, ραντεβού στο βουνό!

Επισκεφτείτε τη σελίδα της αγωνιστικής ομάδας Socratis Tsolakidis Rally Team στο Facebook
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ