Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

Η ΒΙΚΟΣ COLA ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους (2019 – 2020 και 2020 – 2021)

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, προσθέτοντας ακόμα μια συνεργασία στο ρόστερ της, με την ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας. Για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους (2019 – 2020 και 2020 – 2021) η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποτελεί τον Επίσημο Χορηγό της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, «συνεχίζοντας να προάγει τη φιλοσοφία της για το αθλητικό ιδεώδες».

«Η Βίκος Cola, το κορυφαίο ελληνικό αναψυκτικό και το μοναδικό με Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος στηρίζει ενεργά και έμπρακτα την προσπάθεια των παικτών και την πορεία τους προς την κορυφή. Επενδύοντας στις υποδομές της ομάδας, χαρίζοντας μοναδικές γευστικές στιγμές στους φιλάθλους και διοργανώνοντας μοναδικές δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, η Βίκος Cola αποδεικνύει πως η δίψα για την επιτυχία δεν σβήνει ποτέ!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά αθλητικές διοργανώσεις και ελληνικούς συλλόγους, υποστηρίζοντας το κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο του αθλητισμού και βοηθώντας ενεργά στην προώθηση αθλητικών δράσεων με ευεργετική επίπτωση στην κοινωνία μας».

«Η σύμπραξη και συνεργασία με τον Προμηθέα στοχεύει ακριβώς στην δημιουργία δράσεων με γνώμονα την αλληλεγγύη και το κοινωνικό συμφέρον και την προώθηση των αρχών της υγιούς αθλητικής άμιλλας, που πρεσβεύει η εταιρεία μας», εξηγεί η εταιρεία.

«Είμαστε ειλικρινά χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας μεταξύ της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας. Ως εταιρεία έχουμε αποδείξει την έμπρακτη στήριξή μας στον αθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνάπτουμε σχέσεις και να επενδύουμε μακροπρόθεσμα σε συνεργάτες που μοιραζόμαστε την ίδια όρεξη για δουλειά και όραμα για το μέλλον», δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Βίκος Α.Ε.
«Καλωσορίζουμε την εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στην οικογένεια του Προμηθέα. Ξεκινάμε μαζί μια σχέση εμπιστοσύνης με μια εταιρεία που στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί με τέτοιους συμπαίκτες δίπλα μας μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα και να ανεβαίνουμε συνεχώς επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη» δήλωσε ο Χρήστος Μήλας, πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας.


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ