Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει πως η δήλωση αναστολής επιταγών θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω winbank - Τι ισχύει για όσους δεν έχουν την εφαρμογή.

Τη δήλωση αναστολής επιταγών ηλεκτρονικά μέσω της winbank μπορούν να καταθέσουν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς σήμερα Δευτέρα 6 και αύριο 7 Απριλίου.  
 
Για όσους δεν διαθέτουν winbank και που δεν μπορούν να εγγραφούν αυτή τη στιγμή στην υπηρεσία, θα δίνεται επιπρόσθετα κατά τις δυο αυτές ημέρες, και η δυνατότητα υποβολής της σχετικής δήλωσης στο κατάστημα εξυπηρέτησής τους.
 
Η δυνατότητα αυτή δίνεται με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (άρθρο 2) της 30ης Μαρτίου 2020, η οποία προβλέπει αναστολή των προθεσμιών λήξης, εμφάνισης και πληρωμής επιταγών, συναλλαγματικών και γραμματίων σε διαταγή με ημερομηνία πληρωμής 31/03/2020 - 31/05/2020, επιχειρήσεων που είτε έχουν αναστείλει τη δραστηριότητα τους, είτε έχουν πληγεί δραστικά από την επιδημία του COVID 19 και ανήκουν σε ΚΑΔ όπως αυτοί προσδιορίζονται και διαβιβάζονται στις τράπεζες από την ΑΑΔΕ, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς (https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/LP/Anastoli-Prothesmion).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ