Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ

Από χθες κι επισήμως προστέθηκε στις ιστοσελίδες του Οργανισμού και προσφέρεται το ηλεκτρονικό τουριστικό πανόραμα της πόλης και στα κινέζικα.

Τα κινέζικα είναι πλέον η τέταρτη κατά σειρά γλώσσα που μιλάει από χθες η Θεσσαλονίκη μέσω της επιτυχημένης νέας ιστοσελίδας του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τώρα το επίσημο portal του ΟΤΘ, «μιλούσε» στους χιλιάδες επισκέπτες του στα ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά. Από χθες κι επισήμως προστέθηκε στις ιστοσελίδες του Οργανισμού και προσφέρεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου το ηλεκτρονικό τουριστικό πανόραμα της Θεσσαλονίκης και της γύρω περιοχής και στην Κινέζικη γλώσσα.

Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε όλη την Θεσσαλονίκη και στους καθημερινούς της ρυθμούς, να γνωρίσουν την πόλη και τις ομορφιές της, τα μνημεία, την ιστορία, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της, να ακολουθήσουν τις ιστορικές της διαδρομές, να μάθουν για την εκπαίδευση, να αντλήσουν πληροφορίες για τα φεστιβάλ και τους χώρους διασκέδασης, για τα συνέδρια, τις εκθέσεις, τα ξενοδοχεία, τις μετακινήσεις και να αντιληφθούν τι εστί «Many Stories,One Heart»!

«Στο πλαίσιο της συμφωνίας με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και τον υφυπουργό Στέργιο Πιτσιόρλα, για συμμετοχή όλων των φορέων στον Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού ,της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού αλλά κι αναφορικά με το 2018 που έχει ανακηρυχθεί ως έτος Τουρισμού ΕΕ-Κίνας, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε έγκαιρα το portal προορισμού της Θεσσαλονίκης στην Κινέζικη γλώσσα», ανέφερε η πρόεδρος του ΟΤΘ-αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας.

«Η λειτουργία του portal στα κινέζικα ήταν επιδίωξή μας –πρόσθεσε η κα Πατουλίδου- να ξεκινήσει αυτήν την περίοδο και να συμπέσει λίγες ημέρες πριν από τα εγκαίνια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης στην οποία η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα κι αναμένονται στην Θεσσαλονίκη πολλοί Κινέζοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και τουρίστες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ