Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΕΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εκπρόσωποι της τουριστικής αγοράς της Κύπρου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Θεσσαλονίκη, ενόψει και της επερχόμενης εορταστικής περιόδου

Εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Κύπρου φιλοξένησε για ένα τετραήμερο ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο αποστολής εξοικείωσης και ενημέρωσης το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κύπρου.

Οι Κύπριοι συμμετέχοντες της αποστολής, κ. Θεόδωρος Θαλασσινός, Προϊστάμενος Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Κύπρου, ο κ. Σταύρος Χατζησάββας, εκδότης και δημοσιογράφος της τουριστικής εφημερίδας και ιστοσελίδας "Cyprus Highlights" και η κ. Δαμιανού Μαρία εκπρόσωπος του Τ.Ο "XENOS TRAVEL", είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Θεσσαλονίκη, ενόψει και της επερχόμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με στόχο την τόνωση των τουριστικών ροών της κυπριακής αγοράς.

Τα μέλη της κυπριακής αποστολής φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Porto Palace, απόλαυσαν τις γαστριμαργικές προτάσεις της πόλης, επισκέφθηκαν τα σημαντικά ιστορικά σημεία της,  το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο, τον Άγιο Δημήτριο, την Ροτόντα και την Αρχαία Αγορά κλπ.

Κατά την παραμονή τους στη πόλη, ακόμη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολιτιστικά δρώμενα αλλά και να κάνουν επαφές με τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδος – Κύπρου. Επιπλέον η αποστολή περιηγήθηκε στην περιοχή της Πιερίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως  οι συμμετέχοντες της αποστολής εξοικείωσης εκπροσωπούν κορυφαίους φορείς της κυπριακής αγοράς, με μακρά παράδοση και εμπειρία στον εξερχόμενο τουρισμό Κύπρου προς Ελλάδα και ειδικότερα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ