Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ-ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΕΡΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ(VID)

Ένας χρόνος πέρασε από την Κυριακή 2 Ιουνίου του 2019, ημέρα που οι Θεσσαλονικείς έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Την πρώτη επέτειο της εκλογής του γιορτάζει σήμερα 2 Ιουνίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς πέρσι τέτοια μέρα οι Θεσσαλονικείς έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτόν και την παράταξή του, «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» για το τιμόνι του δήμου.

«Θα είμαι ο δήμαρχος που θα κάνει τη δουλειά», ήταν η δήλωση του κ. Ζέρβα αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κάλπης που τον ανέδειξαν νικητή στην μάχη με τον Νίκο Ταχιάο με ποσοστό 66,79%.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με στιγμές της χρονιάς και τα έργα που υλοποίησε από τότε που βρέθηκε στο τιμόνι του δήμου, τονίζοντας ότι από την 1η Σεπτεμβρίου που ανέλαβε, αυτός και οι συνεργάτες του ρίχνονται καθημερινά στη μάχη για να κάνουν την πόλη καλύτερη.

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά. Συνεχίζουμε, η Θεσσαλονίκη γυρίζει σελίδα», είναι η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ