Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ - ΧΑΡΩΝΙΤΗ

Τι συζήτησε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.), στο δημαρχείο.

Για τα ζητήματα της σχολική στέγης του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης συζήτησε ο δήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου, σε συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) Ιωάννη Χαρωνίτη, στο δημαρχείο.

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν η κατασκευή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων (συμβολή των οδών Φιλιππουπόλεως και Κέννεντυ) η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί (δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ), καθώς και η κατασκευή των 4ο-5ο Νηπιαγωγείων Μενεμένης σε αγορασμένο οικόπεδο επί της οδού Αφροδίτης στην περιοχή «Βόσπορος» στη Μενεμένη το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία εγγραφής στο Κτηματολόγιο, προκειμένου να δρομολογηθεί η κατασκευή του.

Επίσης, η ΚΤΥΠ Α.Ε. ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για την πρόοδο των διαδικασιών εξαγοράς του οικοπέδου για την κατασκευή του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Τέλος συμφωνήθηκε να υποβάλλει ο Δήμος αίτημα προς την ΚΤΥΠ Α.Ε. για την πραγματοποίηση εσωτερικών εργασιών για την αναβάθμιση του Διδακτηρίου του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων καθώς επίσης και για την κατασκευή δύο νέων κλειστών γυμναστηρίων, έργο για το οποίο ο δήμος διαθέτει ήδη σχετικές μελέτες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες της ΚΤΥΠ Α.Ε. ενώ από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ