Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

Η ΚLEEMAN ΕΠΕΝΔΥΕΙ 15 ΕΚΑΤ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ

Από τη διεθνή έκθεση της Σαγκάης ο όμιλος KLEEMANN έδειξε τις δυνατότητές του στο κλάδο των ανελκυστήρων. Η μεγάλη επένδυση στη θυγατρική της Κίνας.

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της KLEEMANN στην World Elevator and Escalator Exhibition που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου στο National Exhibition and Convention Center της Σαγκάης, στην Κίνα.

H συμμετοχή στην διεθνή έκθεση της Σαγκάης, λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις για τον όμιλο KLEEMANN με δεδομένη την παραγωγική του δραστηριοποίηση στην Κίνα, μέσω της θυγατρικής KLEEMANN China, η οποία πραγματοποιεί επένδυση 15 εκατ. δολαρίων σε νέες εγκαταστάσεις, ενώ το αναπτυξιακό πλάνο της περιλαμβάνει και την κατασκευή πίνακα δοκιμών ανελκυστήρων μεγάλων ταχυτήτων για υψηλά κτίρια.

Στο περίπτερο 351τ.μ., η KLEEMANN υποδέχθηκε περισσότερους από 3000 επισκέπτες της έκθεσης και πραγματοποίησε περισσότερες από 900 B2B επαφές με σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς της. Η εταιρεία παρουσίασε δύο αξιόλογες λύσεις μετακίνησης, ιδανικές για την αγορά της Κίνας και της ευρύτερης Ασίας. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν το Maison T Plus SP, μία ευέλικτη και πρακτική πρόταση που καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και ο Atlas RL SP, ένας μηχανικός ανελκυστήρας που διακρίνεται για τη χαμηλή ενεργειακή του κατανάλωση. Επίσης παρουσιάστηκαν και τρεις θάλαμοι από τη σειρά KLEEMANN Design. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ιδιαίτερη και υψηλή σχεδίαση των θαλάμων, οι οποίοι έφεραν την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης βιομηχανικού σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρουσιάστηκε η εφαρμογή KLEEMANN Virtual Reality Experience, με την οποία οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να «μεταφερθούν» ψηφιακά σε 4 ξεχωριστές τοποθεσίες σημαντικών έργων της KLEEMANN και να απολαύσουν την εμπειρία μετακίνησης μέσα από αυτούς τους ανελκυστήρες.

Η KLEEMANN China ιδρύθηκε στο Κουνσάν της Σανγκάης, στην Κίνα το 2011, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρίας και με σκοπό να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της στην περιοχή της Κίνας, της Άπω Ανατολής και του Ειρηνικού.

Με μία εξειδικευμένη παραγωγική μονάδα στο Κουνσάν, η εταιρία αυτή τη στιγμή παρέχει στις τοπικές αγορές ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίας, παγκοσμίου κύρους design και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην περιοχή, η KLEEMANN εξαπλώνει το κατασκευαστικό της αποτύπωμα και επενδύει στη δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους  15.000.000 δολαρίων η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων παραγωγής, logistics, γραφείων και ενός πύργου δοκιμών ύψους 100 μέτρων.

Οι νέες εγκαταστάσεις οι οποίες θα καλύπτουν μία επιφάνεια 16.500 τ.μ. θα ολοκληρωθούν το 2018 και η παραγωγική δραστηριότητα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2019. Η δυναμικότητα, σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα αγγίζει τους 5.500 ανελκυστήρες ετησίως.

Η KLEEMANN China  κατέχει εξέχουσα θέση στην τοπική αλλά και στις γειτονικές αγορές, αξιοποιώντας σημαντικές ευκαιρίες.  Ήδη το 2016 ολοκληρώθηκε η κατασκευή 25μετρου πύργου δοκιμών, παρέχοντας στην εταιρία το License C για την παραγωγή ανελκυστήρων οι οποίοι κινούνται με ταχύτητα μέχρι 1,75 μ/δευτ.

Η επένδυση αυτή στόχο είχε την εξυπηρέτηση των τοπικών παραγωγικών αναγκών μέχρι την ολοκλήρωση των νέων εγκαταστάσεων και του πύργου δοκιμών ο οποίος θα περιλαμβάνει 4+1 φρεάτια και θα εξασφαλίσει στην εταιρία License Α που αφορά σε ανελκυστήρες κτιρίων 30 ορόφων και άνω.

Ο νέος πύργος δοκιμών πρόκειται να υποστηρίξει το πλάνο περαιτέρω ανάπτυξης στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας, η οποία αποτελεί τα 2/3 της παγκόσμιας αγοράς σε νέους ανελκυστήρες και καλπάζει με διπλάσιους ρυθμούς αύξησης σε σχέση με την αγορά του κλάδου παγκοσμίως.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ