Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΣΧΕΣΗΣ

Ποια είναι άραγε η απάντηση του Καμμένου στο απλό ερώτημα, ότι αφού είναι αντίθετος, γιατί δεν έριξε την κυβέρνηση ώστε να μην υπογραφεί η συμφωνία;

Όλες οι παρά φύσει σχέσεις έχουν την ίδια κατάληξη. Ο δεσμός ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι αλήθεια ότι ήταν μακρόβιος, ίσως επειδή η υπουργική και βουλευτική καρέκλα είναι πολύ φιλόξενη. Τώρα μόλις συνειδητοποίησε ο Π. Καμμένος, ότι μπορεί να τελειώσει η πολιτική του καριέρα, εμπιστευόμενος τον συνεταίρο του στην εξουσία.

"Έκαψε" και τους συνεργάτες του. Με δεδομένο ότι η Ν.Δ. δεν τους δέχεται στους συνδυασμούς της, και η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι επωφελής, λόγω μείωσης της δύναμής του, μάλλον δεν θα τους ξαναδούμε στα έδρανα της Βουλής, αν επαληθευθούν οι δημοσκοπήσεις. Ακόμη και στην περίπτωση που ανατραπούν οι προβλέψεις -αν το αποφασίσουν οι ισχυροί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ- ο Π. Καμμένος, δεν ξαναβλέπει υπουργικό θώκο.

Υπέγραψε το νέο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επιβάρυνση του λαού με άλλα 100 και πλέον δισ., υπέγραψε την υποβάθμιση της ελληνικής Παιδείας από τον Γαβρόγλου, συμφώνησε με την άλωση του κράτους από τους μαρξιστές, μη φέροντας αντίρρηση σε όλα αυτά, και πολλά άλλα.

Και αντιτάσσει ο Π. Καμμένος, ως μοναδικό του επιχείρημα, ότι είναι αντίθετος με την Συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά ποια είναι άραγε η απάντησή του στο απλό ερώτημα, ότι αφού είναι αντίθετος, γιατί δεν έριξε την κυβέρνηση ώστε να μην υπογραφεί η συμφωνία;

Αλβανοί στην πόλη Τζιακόβιτσα του Κοσσυφοπεδίου, συγκεντρώθηκαν για να εμποδίσουν Σέρβους προσκυνητές που πήγαν για να παρακολουθήσουν τη θεία Λειτουργία στην παλιά εκκλησία της πόλης. Οι Αλβανοί, συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στα Θεοφάνεια, με εκκλήσεις που γίνονται στο Facebook, για να τους εμποδίσουν να πάνε στην εκκλησία.

Βίντεο και φωτογραφίες "χορεύτριας" μέσα στην Αγιά Σοφιά, στην ΚΠολη, προκάλεσαν την αντίδραση φιλοκυβερνητικών εφημερίδων που τόνισαν ότι αποτέλεσαν προσβολή για τις… ισλαμικές αξίες καθώς, όπως επισήμαναν στα άρθρα τους, η Αγιά Σοφιά είναι ιερός χώρος για τους Μουσουλμάνους.

Η αντίδραση των χριστιανών όπου γης, πού είναι; Η Αγιά Σοφιά δεν είναι ιερός χώρος για τους χριστιανούς; Πού είναι ο "πόνος" των ταγών της Εκκλησίας, αλλά και χριστιανικών σωματείων;

Η Αλβανία παραμένει εδώ και πέντε μήνες χωρίς Αμερικανό πρέσβη, αφού ενώ είχε ορισθεί από περασμένο καλοκαίρι δεν έχει εγκριθεί ακόμη από τη Γερουσία, η υποψηφιότητα της Καθλίν Ανν Κάβαλετς για τη θέση του Πρεσβευτή.

Αυτό επιβεβαιώνει όσα έχω γράψει κατά καιρούς, ότι η πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης για τα Βαλκάνια, έχει παραδοθεί στον αυτόματο πιλότο. Το βαθύ αμερικανικό κράτος δηλαδή, το οποίο διατηρεί στις ίδιες θέσεις όλους τους διπλωμάτες του Ομπάμα, στις βαλκανικές χώρες.

Η περίπτωση της Αλβανίας είναι ξεχωριστή, επειδή είχε ξεφύγει κατά πολύ ο απελθών Πρέσβυς, εμπλεκόμενος σε δημόσια αντιπαράθεση και με τον Γενικό Εισαγγελέα του κράτους. Τον έστειλαν σε υποβαθμισμένη θέση, και η παρουσία των ΗΠΑ στην Αλβανία, γίνεται με το FBI, που πραγματοποιεί ελέγχους για την διαφθορά.

Και μόνο το γεγονός, ότι στις διαπραγματεύσεις Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου συμμετέχει φανερά ο εκπρόσωπος του Σόρος, δείχνει πώς διαμορφώνεται η κατάσταση.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ