Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020
x

Η ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ-ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Ο 32χρονος που διέρρηξε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων συνεπλάκη με τον ιδιοκτήτη και τραυματίστηκε θανάσιμα προσπαθώντας να διαφύγει.

Επίσημη ανακοίνωση για τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου διαρρήκτη τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών στο ύψος της Μενεμένης εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που ενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 32χρονος ημεδαπός διέρρηξε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο, τραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε.

Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ