Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ

Οι ρωσόφιλοι κύκλοι, που ανακάλυψε ιστοσελίδα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, η καταγγελία του ΚΚΕ και η γιαγιά των 165 ετών που «ψήφισε» στην Τουρκία.

Είδατε πόσο χρήσιμοι είναι οι κουκουλοφόροι; Με πρόσχημα την αντιμετώπισή τους, η Αστυνομία έριξε χημικά εναντίον του όγκου των διαδηλωτών. Απλά και σταλινικά. Τα χημικά μάλιστα που έπεσαν στο Σύνταγμα, ήσαν ληγμένα από το 2017. Κανείς "προοδευτικός" δεν το κατήγγειλε.

Κοντά σ’ αυτό και η αθλιότητα της προπαγάνδας της Αριστεράς. Γράφει ιστοσελίδα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ρωσόφιλοι κύκλοι κατέβασαν πολίτες από τα χωριά και τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας».

Ρωσόφιλη είναι η Παμμακεδονική, Πράκτορες των Ρώσων ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Τζιτζικώστας, ο Κασιμάτης, αλλά και ο Καμμένος, μέχρι χθες συνένοχος για όσα διαπράχθηκαν εις βάρος της Ελλάδας. Γκαιμπελο-σταλινικές μέθοδοι… Πες-πες, κάτι θα μείνει από την λάσπη.

Η αλήθεια είναι πως κάποιος είδε έναν Κρητικό που αγόρασε κουλούρι με ρούβλια.

Δεν αρκεί να σε λένε Θεοδωράκη. Ο Μίκης Θεοδωράκης ακούει την φωνή της συνείδησης και τάσσεται υπέρ της Ελλάδος, ο Σταύρος Θεοδωράκης ακούει την φωνή των ισχυρών υποστηρικτών του και τάσσεται στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Ποτάμι διαλύεται αφού όμως πρώτα έκανε την δουλειά για την οποία το ίδρυσαν. Με ψήφο βουλευτή του πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, με τις ψήφους των τριών που απέμειναν περνά η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Κάπου θα βολευθούν οι πρόθυμοι.

Ποιο άλλο κόμμα-τσόντα θα φτιάξουν τώρα στην θέση των ΑΝΕΛ και Ποταμιού;

Η ρουφιανιά της κυβέρνησης δεν φτάνει μόνον στην εντολή αστυνομικού για καταγραφή όσων συμμετείχαν στο συλλαλητήριο. Αλλά, υπάρχει και η καταγγελία του ΚΚΕ, ότι επαναλαμβάνονται οι συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει: «Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα». Και θεωρεί ότι «η κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες γι’ αυτήν την απαράδεκτη καθυστέρηση αποκάλυψης των υπαίτιων, με αποτέλεσμα τα κρούσματα των τηλεφωνικών συνακροάσεων να συνεχίζονται». 

Βέβαια, για να πούμε όλη την αλήθεια, η συνακρόαση στο ΚΚΕ, δεν θα γίνεται μόνον από τις κυβερνητικές υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν κι άλλοι που επιθυμούν να πληροφορηθούν τα σχέδια του ΚΚΕ.

Χιλιάδες υπεραιωνόβιοι άνθρωποι, αλλά και χιλιάδες άλλοι που δεν βρίσκονται στη ζωή φέρονται να άσκησαν για... πρώτη φορά το δικαίωμά τους να ψηφίσουν στην Τουρκία, σύμφωνα με τις λίστες της αρμόδιας αρχής που διέρρευσε στη δημοσιότητα από τις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Τουρκία, στις 24 Ιουνίου 2018. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση, μιας γιαγιάς 165 ετών, ψήφισε για πρώτη φορά! Μόλις ενηλικιώθηκε δηλαδή…

Πώς δουλεύουν οι Τούρκοι… Σημαντικό όχημα για την διείσδυση της Άγκυρας στα Σκόπια είναι η αναγνωρισμένη τουρκική μειονότητα. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 αριθμεί 80.000 μέλη (4% του πληθυσμού).

Οι χρηματοδοτήσεις προς τη μειονότητα παρέχονται κυρίως μέσω του τουρκικού Ιδρύματος Συνεργασίας και Συντονισμού (TİKΑ) το οποίο, μεταξύ άλλων, κατασκευάζει σχολεία εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας, συντηρεί οθωμανικά μνημεία και τζαμιά, χορηγεί κρατικές υποτροφίες σε απόρους μαθητές τουρκικής και αλβανικής καταγωγής αλλά και σε Τορμπέσηδες.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ