Τρίτη 7 Απριλίου 2020
x

ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS!

Για ακόμα περισσότερο shopping, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα και το σούπερ μάρκετ του Mediterranean Cosmos θα παραμείνουν ανοιχτά

Από τις 13 Ιανουαρίου έως και τις 29 Φεβρουαρίου, το Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση στην πόλη, σας καλωσορίζει με μοναδικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και -50%!

Με μία επίσκεψή σας στο αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο, ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας trends στην μόδα, στην τεχνολογία και στη διακόσμηση, σε περισσότερα από 200 καταστήματα.

Επιπλέον, από τις 13 έως 19 Ιανουαρίου, οι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας YES! VISA της Eurobank κερδίζουν 20% της αξίας των αγορών τους, επιπλέον των εκπτώσεων, στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου.

Για ακόμα περισσότερο shopping, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα και το σούπερ μάρκετ του Mediterranean Cosmos θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

και επειδή οι εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία για να αγοράσετε τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η καλύτερη λύση είναι πάντα… η πιο απλή!

Χαρίστε τις gift cards του Mediterranean Cosmos, και δώστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τη χαρά της επιλογής!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών του εμπορικού κέντρου, ή καλέστε στο 2310 489 571.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ