Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

Η BWIN ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Στις 14 Απριλίου 2019, χιλιάδες Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς, κάθε ηλικίας και επιπέδου, αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βορείου Ελλάδας, τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» υποστηρίζει από τη φετινή χρονιά η bwin ως Ονομαστικός Χορηγός της μεγάλης εκδήλωσης.

Στις 14 Απριλίου 2019, χιλιάδες Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»  - bwin!

Αθλητές της Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών της bwin, καθώς και ομάδες των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που υποστηρίζει η εταιρία, θα δώσουν το «παρών» στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» - bwin, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που αποτελούμε τον Ονομαστικό Χορηγό σε μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις της Ελλάδας. Στόχος μας είναι να στηρίζουμε έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό σε όλες τις εκδηλώσεις του. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά σε αθλήματα, ομάδες, αθλητές και αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Για πρώτη φορά η bwin δημιουργεί το δικό της running team, με τη βοήθεια του οποίου θα ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης», δήλωσε η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin.

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»- bwin, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ