Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΥΦΑΝΕΤ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΕΡΒΑ - ΜΕΝΔΩΝΗ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε την περασμένη Κυριακή με την υπουργό - Ο πολιτισμός και η δυναμική του στην ανάπτυξη της πόλης στο επίκεντρο.

Με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 στο δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς της που αφορούν στη Θεσσαλονίκη, με την υπουργό να ενημερώνεται παράλληλα και για τις πρωτοβουλίες της διοίκησης του δήμου στον τομέα του πολιτισμού.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ την Υπουργό Πολιτισμού για την τιμή που μας έκανε να επισκεφθεί το Δημαρχείο. Τέθηκαν πολλά θέματα που αφορούν στον πολιτισμό και τη δυναμική του στην ανάπτυξη της πόλης, όπως η αξιοποίηση των χώρων της ΥΦΑΝΕΤ, η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου του Λόφου της Τούμπας, καθώς και η συμμετοχή του δήμου στις εκδηλώσεις για τους εορτασμούς του 2021 για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία αγαστή συνεργασία προς όφελος των πολιτών της Θεσσαλονίκης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ