Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Το υπουργείο αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τακτικές ενάντια στην πατρίδα και ότι ο αρμόδιος Τομεάρχης έλαβε πλήρη ενημέρωση για το θέμα

Για ακραίο αντικυβερνητικό μένος και προπαγάνδα σε βάρος της πατρίδας με ψέματα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την ανακοίνωση του εξέδωσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το θέμα που έχει προκύψει με τον εγκλωβισμό περίπου 40 μεταναστών σε νησίδα του Έβρου και τις αναφορές για ένα 5χρονο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του από τσίμπημα σκορπιού.

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ για μετανάστες στον Έβρο: Κινδυνεύουν ζωές παιδιών - Η κυβέρνηση δεν κινητοποιείται

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο αναφέρει πως είναι ντροπή να υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ «τακτικές ενάντια στην πατρίδα μας, ενάντια στις αρχές και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού» και προσθέτει πως ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης έλαβε πλήρη ενημέρωση από τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο για το θέμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να κάνει αντιπολίτευση στα πάντα, κατέχεται από ακραίο αντικυβερνητικό μένος και επιδίδεται σε προπαγάνδα σε βάρος της ίδιας της πατρίδας μας με ψέματα.

»Μιλούν για "απάθεια" και "απροθυμία", υιοθετούν άκριτα κατηγορίες για "άρνηση κινητοποίησης", εφευρίσκουν ακόμη και δήθεν αντιφάσεις, δεν διστάζουν να περιγράφουν την Ελλάδα ως "χώρα-φύλακα" της "Ευρώπης-φρούριο"! Αυτή είναι η γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για την πατρίδα μας. Αυτή είναι η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Ελληνική Αστυνομία.

»Το πλέον εξοργιστικό, όμως, είναι να εγκαλούνται οι αστυνομικοί μας, που έχουν σώσει χιλιάδες ζωές. Γυναίκες και άντρες της ΕΛΑΣ που κινδυνεύουν καθημερινά για να κρατήσουν ψηλά τις σημαίες του πατριωτισμού, του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Ερχόμενοι αντιμέτωποι με αδίστακτους δουλεμπόρους.

»Είναι αδιανόητο να κατηγορούν την Ελλάδα, τοποθετούμενοι υπέρ εκείνων που δεν διστάζουν να εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους.

»Αυτές τις τακτικές υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στην πατρίδα μας, ενάντια στις αρχές και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Ντροπή τους!

»ΥΓ. Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, ζήτησε και έλαβε πλήρη ενημέρωση από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ας μιλάνε μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ