Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ 48ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφερόμενη στο χθεσινό συμβάν σε αμαξοστοιχία της τονίζει πως ο επιβάτης δεν είχε εισιτήριο μέχρι τον τελικό του προορισμό.

Ανακοίνωση για το περιστατικό με τον 48χρονο αλλοδαπό τον οποίο επιβάτες της αμαξοστοιχίας Αθήνα - Θεσσαλονίκη φέρεται να έδιωξαν από το τρένο το απόγευμα της Τρίτης φοβούμενοι πως έχει κορωνοϊό εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χώρα στην αμαξοστοιχία 54 την Τρίτη 04/08, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι ο επιβάτης είχε στην κατοχή του εισιτήριο για να μεταβεί έως τη Λειβαδιά, ενώ τελικός του προορισμός ήταν η Καρδίτσα» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία προστίθεται:

«Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά τη Λειβαδιά, οι ελεγκτές πρότειναν στον επιβάτη να εκδώσει νέο εισιτήριο για τη διαδρομή μέχρι την Καρδίτσα. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν είχε τη δυνατότητα να το καλύψει οικονομικά.

Ο επιβάτης μετακινήθηκε, υπό την επιτήρηση του Προϊσταμένου της Αμαξοστοιχίας, προκειμένου να αποβιβαστεί στον επόμενο σταθμό, στο Λιανοκλάδι.

Στις περιπτώσεις που επιβάτης αρνείται την έκδοση εισιτηρίου, τότε ζητείται η παρέμβαση της Αστυνομίας, όπερ και εγένετο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ