Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

Η ΑΛΟΥΜΥΛ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2013

Η εταιρεία αποφάσισε την επαναλειτουργία της παραγωγικής μονάδας στην Ξάνθη, η οποία είχε παύσει την παραγωγική της δράση από το 2013

Την επαναλειτουργία της παραγωγικής μονάδας στην Ξάνθη, η οποία είχε παύσει την παραγωγική της δράση από το 2013, αποφάσισε η ΑΛΟΥΜΥΛ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «πρόκειται για μια σημαντική αναπτυξιακή απόφαση, η οποία ενισχύει το επιχειρηματικό αποτύπωμα, δημιουργεί εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλει στην περιφερειακή ανάπτυξη της Θράκης».

Η μονάδα της Ξάνθης, η οποία κατά την λειτουργία της παρήγαγε 14.000t προφίλ αλουμινίου ετησίως, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τον προσεχή Απρίλιο, καθώς οι κατασκευαστικές και τεχνικές εργασίες εκσυγχρονισμού είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Το 2021 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για την ΑΛΟΥΜΥΛ. Τα ιστορικά υψηλά επίπεδα κύκλου εργασιών  του Ομίλου (εκτίμηση: €315,0 εκατ., αυξημένος κατά €74 εκατ. σε σχέση με το 2020, ήτοι 30%), κατέδειξαν την ικανότητα της ΑΛΟΥΜΥΛ να ανταπεξέρχεται σε κάθε συνθήκη, με σχέδιο, πίστη και πολλή δουλειά», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ