Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
x

«HOME SWEET HOME»: Η ΖENIΘ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι τέλος του έτους και θα κορυφωθεί με την κλήρωση για ένα ενεργιακό σπίτι σε όποια περιοχή επιλέξει ο νικητής.

Η ΖeniΘ ανακοινώνει την έναρξη του «Home Sweet Home», του μεγαλύτερου διαγωνισμού που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο, που προσφέρει ένα ενεργιακό σπίτι και πολλά πλούσια δώρα.

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι τέλος του έτους και θα κορυφωθεί με την κλήρωση για το κορυφαίο δώρο, ένα ενεργιακό σπίτι στον νομό της Ελλάδας που θα επιλέξει ο τυχερός νικητής, όπως επισημαίνεται. Επιπλέον, θα διεξαχθούν τρεις κληρώσεις που θα προσφέρουν πολλά δώρα υψηλής αξίας που περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα τηλεοράσεις 50’’ υψηλής ευκρίνειας, laptop 10.4’’, premium smartphones, tablets, σκούπες ρομπότ, κoυζινομηχανές και άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν συμμετοχή μπαίνοντας στο www.zenith.gr/diagonismos-home-sweet-home και συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία τους. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι, πελάτες ή μη της ZeniΘ. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η ZeniΘ πάντα ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέροντας επιπλέον συμμετοχές σε υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, διευθυντής Μarketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ δήλωσε σχετικά πως «στη ΖeniΘ συνηθίζουμε να ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του κοινού με καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και μοναδικές εκπλήξεις. Αυτή τη φορά κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και δημιουργούμε έναν πραγματικά κορυφαίο διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον νικητή να κερδίσει ένα ολοκαίνουριο σπίτι στον νομό που ο ίδιος θα επιλέξει. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, στον κλάδο της ενέργειας, που δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται στην πρωτοπορία των υπηρεσιών, των δράσεων και των πρωτοβουλιών και να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους καταναλωτές. Κορυφαία Ενέργεια, Κορυφαία Ομάδα και τώρα Κορυφαίος Διαγωνισμός αποκλειστικά από τη ZeniΘ». 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ