Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
x

HOME EMERGENCY 24/7: Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ZENIΘ

Ήρθατε αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη αναποδιά στο σπίτι; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αφού τη δουλειά την αναλαμβάνει πια η ZeniΘ.

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα, παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη digital καμπάνια για την επικοινωνία της δωρεάν υπηρεσίας 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την AXA.

Το σπίτι σας βυθίστηκε στο σκοτάδι αργά το βράδυ και δεν βρίσκεται ηλεκτρολόγο; Μήπως αντί για ένα χαλαρωτικό μπανάκι ένα πρωινό Κυριακής είχατε να αντιμετωπίσετε μια λίμνη με νερά σε όλο το σπίτι; Ή μήπως ενώ γυρίσατε κουρασμένοι από τη δουλειά δεν μπορείτε να μπείτε σπίτι γιατί πολύ απλά τα κλειδιά σας βρίσκονται... αλλού;

Όλες αυτές οι ιστορίες καθημερινής αναποδιάς βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τη λύση τους χάρη στην 24ωρη και επταήμερη υπηρεσία Home Emergency για όλους τους πελάτες της ZeniΘ:

«Στη ZeniΘ, τολμάμε να κινούμαστε έξω από τα καθιερωμένα, με στόχο να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε διαρκώς την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας τόσο σε προϊοντικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, δημιουργήσαμε τη δωρεάν υπηρεσία 24/7 Ηοme Emergency για να καλύψουμε κάθε απρόοπτο σε τεχνικές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης και να προσφέρουμε μια ξέγνοιαστη καθημερινότητα στους πελάτες μας», δήλωσε ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ.

Όλοι οι πελάτες της ZeniΘ σε φυσικό αέριο ή / και σε ρεύμα, υφιστάμενοι και νέοι,  μπορούν να επωφελούνται δωρεάν της τεχνικής βοήθειας στην κατοικία ή στον επαγγελματικό τους χώρο, για να καλύψουν ένα σύνολο τεχνικών αναγκών που περιλαμβάνουν αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, σε κλειδαριές και σε υαλοπίνακες – κρύσταλλα καθώς και ένα σύνολο επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της ΑΧΑ εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της ZeniΘ σε περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών, πραγματοποιώντας συνολικά έως και 5 επισκέψεις το χρόνο με μέγιστο κόστος 120€ ανά περιστατικό.  

Η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency καλύπτει ανάγκες πελατών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις πόλεις της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων, της Καρδίτσας, των Ιωαννίνων, της Πάτρας, της Λαμίας, της Κορίνθου, του Ηρακλείου Κρήτης, των Χανίων και της Καβάλας. Σε όλα τα υπόλοιπα αστικά κέντρα της Ελλάδας που δεν αναφέρονται παραπάνω, παρέχονται απολογιστικά όλες οι καλύψεις μέχρι τη δημιουργία και λειτουργία δικτύου συνεργατών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ