Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

«ΓΡΗΓΟΡΗΣ»: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «AEGEAN 600»

O Γρηγόρης στηρίζει τον αθλητισμό και τη διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση «AEGEAN 600» με περίπου 350 συμμετέχοντες ως οfficial Food Supplier.

Ως οfficial Food Supplier στη διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση «AEGEAN 600» συμμετείχε ο Γρηγόρης, στηρίζοντας τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

Ο ναυτικός αγώνας «AEGEAN 600» πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας από τις 2 έως τις 10 Ιουλίου στα μαγευτικά νερά του Αιγαίου Πελάγους. Στον αγώνα συμμετείχαν 37 ιστιοφόρα από 16 χώρες, τα οποία πραγματοποίησαν μία διαδρομή 600 ναυτικών μιλίων, χωρίς στάση, ξεκινώντας από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Σε αυτή τη μεγάλη διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση, ο Γρηγόρης, σαν Official Food Supplier, φιλοξένησε τους περίπου 350 συμμετέχοντες, προσφέροντάς τους γευστικά και απολαυστικά προϊόντα, στην τελετή έναρξης και στην εκκίνηση του αγώνα, όπως ανακοινώνει η εταιρεία.

H εταιρεία επισημαίνει πως «στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ και των γεύσεων του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!».

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

«Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! 
Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία. 

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr

https://www.linkedin.com/company/gregory%27s-food-service-group-s.a.Ιnstagram: gregorysgr

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ