Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ελπίζω να μην ξεχάσουν την 9η Σεπτεμβρίου, τόνισε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί μιλώντας για την απόφαση χορήγησης ασύλου σε ένα εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών

Εθνικιστικό παραλήρημα από τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ο ακροδεξιός ηγέτης του κόμματος MHP, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ, με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη χορήγηση ασύλου και ταξιδιωτικών εγγράφων στον Τούρκο αξιωματικό, διεμήνυσε στην Ελλάδα να μην ξεχάσει την 9η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία της Μικρασιατικής καταστροφής.

«Μια συμπεριφορά που δεν είναι καλή από την πλευρά της Ελλάδας. Ελπίζω να μην ξεχάσουν την 9η Σεπτεμβρίου μετά από αυτές τις συμπεριφορές» δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Προηγουμένως, ο Μπαχτσελί είχε σχολιάσει και την υπόθεση κράτησης του αμερικανού πάστορα, Άντριου Μπράνσον, που έχει οδηγήσει στο έπακρο τις σχέσεις Τραμπ – Ερντογάν.

«Δεν πρόκειται για έναν πάστορα. Οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από το πραξικόπημα εναντίον της Τουρκίας, το κάνουν για να σώσουν τους συντρόφους τους» σημείωσε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ