Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: O ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «ο Ερντογάν εργαλειοποιεί με χυδαίο τρόπο τους πρόσφυγες» καλώντας την Ευρώπη να αναλάβει ευθύνες.

«Πρέπει να προστατεύσουμε τα σύνορα, αλλά ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας» τόνισε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στοιν Έβρο.

Μιλώντας στο Open, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «ο Ερντογάν εργαλειοποιεί με χυδαίο τρόπο τους πρόσφυγες. Είναι πλέον υπόθεση όλης της Ευρώπης. Άμεσα να συγκληθεί το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και ταυτόχρονα να ζητηθεί έκτακτη σύνοδος κορυφής για το προσφυγικό. Η συνοριακή γραμμή κατά μήκους του Εβρου δεν είναι μόνο ο τελωνειακός σταθμός στις Καστανιές. Είναι δεκάδες χιλιόμετρα από το τριεθνές μέχρι το Δέλτα και κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να ελεγχθεί. Η κριτική και οι προτάσεις μας δεν έχουν σκοπό να φθείρουν την κυβέρνηση. Δεν είναι η στιγμή που η μία πολιτική δύναμη μπορεί και πρέπει να κουνάει το δάχτυλο στην άλλη. Πρέπει να συμβάλουμε εποικοδομητικά με προτάσεις».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ