Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επίκληση στην ανεμελιά των Θεσσαλονικέων για να καλυφθεί η απουσία ολοκληρωμένου σχεδιασμού επισημαίνουν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ασκούν με κοινή τους δήλωση ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης και η επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου αναφορικά με τα όσα αναφέρθηκαν στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη για την έξαρση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη.

«Για άλλη μία φορά ο Πρωθυπουργός και οι ομογάλακτοι του Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επέρριψαν στους πολίτες   την αποκλειστική ευθύνη για την αύξηση του κρουσμάτων covid 19 στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Για άλλη μία φορά αντί να δώσουν εξηγήσεις για τις δικές τους επιλογές ή  καλύτερα για τη δική τους αδράνεια, επέλεξαν να κρυφτούν πίσω από το επιχείρημα της ατομικής ευθύνης», αναφέρουν στη δήλωσή τους οι δύο βουλευτές.

Όπως τονίζουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ε«πικαλέστηκαν την «αδικαιολόγητη ανεμελιά» των πολιτών, για να καλύψουν την απουσία ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Με λίγα λόγια επέλεξαν να επιρρίψουν την ευθύνη στους «ανέμελους» πολίτες που στοιβάζονται στα λιγοστά λεωφορεία του ΟΑΣΘ,  στους «ανέμελους» πολίτες που σχηματίζουν ουρές έξω και μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες, στους «ανέμελους» μαθητές που κάνουν μάθημα σε τάξεις των 25 ατόμων.

Έστω και τώρα  τους καλούμε να εγκαταλείψουν το δόγμα «βλέποντας και κάνοντας» και να προχωρήσουν στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ