Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
x

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΙΝΙ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Έξι άνδρες συνελήφθησαν εχθές στα Γιαννιτσά καθώς εντοπίστηκαν να διενεργούν παράνομο τυχερό παίγνιο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στη σύλληψη 6 ημεδαπών ανδρών για διενέργεια παράνομου τυχερού παίγνιου και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών προχώρησαν χθες το βράδυ, 24 Νοεμβρίου, αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Πέλλας στα Γιαννιτσά.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι άνδρες εντοπίστηκαν να διενεργούν παράνομο τυχερό παίγνιο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε γραφεία επιχείρησης ιδιοκτησίας του ενός συλληφθέντα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες.

Επιπλέον επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον συλληφθέντα 54χρονο ιδιοκτήτη του χώρου για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 40 έως 57 ετών, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ