Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΟΥΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΡΗ

«Κάθε φορά που έρχομαι Θεσσαλονίκη λαμβάνω την αγάπη του κόσμου, δεν ξεχνά την παρουσία μου στην ομάδα», δήλωσε ο επιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού.

Στην Εθνική ομάδα, τον νέο προπονητή του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ και στη δική του πορεία αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», o Γιάννης Γιαννιώτας που μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού:

Στο πρώτο του σχόλιο, ανέφερε: «Γενικά δεν μιλάω πολύ, νιώθω πιο άνετα στο γήπεδο εκεί είναι η δουλειά μου και όχι να μιλάω στο ραδιόφωνο. Είμαι στον Απόλλωνα Λεμεσού και νιώθω καλύτερα στην Κύπρο. Νιώθω απελευθερωμένος και με εμπιστεύονται πολύ.

Έτσι μπορώ και δείχνω τις ικανότητες μου στο γήπεδο καθώς παίρνω πολύ συμμετοχής. Όταν εισπράττεις την εμπιστοσύνη και την πίστη των άλλων ανταποδίδεις τα αναμενόμενα μέσα στο γήπεδο».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδωσαν συμβόλαιο σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα και μου έδειξαν εμπιστοσύνη αλλά δεν ευνόησαν οι συγκυρίες και τα αρνητικά αποτελέσματα. Αλλά έτσι είναι η ζωή, τα βλέπω όλα σαν μία δοκιμασία».

Παρακολουθείς τον Άρη;

«Εννοείται, συνέχεια παρακολουθώ τον Άρη. Είναι μία ομάδα που μεγάλωσα εκεί. Παρακολουθούσα τον Άρη όταν ήταν στις πιο μικρές κατηγορίες, δεν θα το κάνω τώρα που η ομάδα μεγαλώνει ξανά μετά τις περιπέτειες που είχε; Θα μπορούσε η ομάδα να προκριθεί στην Ευρώπη αλλά δεν τα κατάφερε».

Αναφορικά με ενδεχόμενη επιστροφή του:

«Όταν ήμουν στην Βαγιαδολίδ είχε γίνει μία συζήτηση με τον κύριο Καρυπίδη αλλά δεν προχώρησε στη συνέχεια. Δεν ήρθα γιατί είχα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ήθελα να πετύχω στην Ισπανία.

Εχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον Απόλλωνα αλλά ένα ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Αρη θα με τιμούσε. όπως έχω πει ''ποτέ μη λες ποτέ''. Η καρδιά μου αποφασίζει πάντα τελευταία στιγμή. Δεν λέω από τώρα κάτι για τους επόμενους έξι μήνες, δεν λειτουργώ έτσι. Αποφασίζω με την καρδιά μου μέσα σε δύο ώρες, με βάση λογικής».

Σχετικά με τη γερμανική φιλοσοφία και τον Μίκαελ Ένινγκ: «Θεωρώ ότι για να τον επιλέξει ο κύριος Χαριστέας έχοντας ζήσει τόσα χρόνια στο εξωτερικό κάτι θα ξέρει. Παρακολουθώ πολλά παιχνίδια του Αρη αλλά του λείπει συγκέντρωση.

Είπα ο «κύριος Χαριστέας» γιατί χρειάζεται σεβασμός στο ποδόσφαιρο και έχει λείψει αυτή η αξία.

Οι Γερμανοί έχουν δείξει ότι η πειθαρχία που έχουν βγάζει αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο και δύσκολα βρίσκεις κάποιον Γερμανό που να μην μπορεί να επιβάλει την πειθαρχία του.

Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει μεγάλη ελευθερία και δεν είναι πάντα για καλό. Χρειάζεται να υπάρχουν όρια στην ομάδα».

Αναφορικά με την μάχη του τίτλου: «Φέτος υπάρχουν αρκετά δυνατές ομάδες, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπορούν να διεκδικίσουν τον τίτλο αλλά μπορεί να γίνει και κάποια έκπληξη».

Σχετικά με την αλλαγμένη Εθνική: «Για εμένα η αλλαγή της Εθνικής και η καλή εικόνα ξεκίνησε από τον αγώνα απέναντι στην Ιταλία καθώς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα με χιλιάδες κόσμου και σίγουρα με ένα μεγαθήριο όπως η Ιταλία.

Με τη Βοσνία ήταν ένα παιχνίδι που το χάρηκα καθώς ήταν μία μάχη που όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και θύμισε Ελλάδα από παλιά.

Έμειναν έξω παίκτες όπως Παπασταθόπουλος και Μανωλάς που έχουν μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Σίγουρα χρειάζονται καθώς είναι παράδειγμα για κάθε παίκτη με την πορεία τους».

Ενώ στο τέλος ανέφερε: «Κάθε φορά που έρχομαι Θεσσαλονίκη λαμβάνω την αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος δεν ξεχνά την παρουσία μου στην ομάδα και όσο ήμουν εκεί τα έδινα όλα για την ομάδα.

Στον φετινό Άρη μπορώ να πω ότι ο Ντιγκινί κάνει την διαφορά χωρίς να μπορώ να διαλέξω με ευκολία. Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα έρθω να δω την ομάδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ