Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΓΕΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ «ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ»

Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων το ΓΕΣ πραγματοποίησε τη δράση «Ανοιχτά Στρατόπεδα» με πρόσβαση σε 31 στρατιωτικούς χώρους.

Σημαντική ήταν η προσέλευση του κόσμου στα στρατόπεδα που άνοιξαν την περασμένη Πέμπτη, που ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου γιορτάζεται παράλληλα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πλαίσιο αυτό το Γενικό Επιτελείο Στρατού με την δράση «Ανοιχτά Στρατόπεδα», έδωσε πρόσβαση σε 31 στρατιωτικούς χώρους, προκειμένου να τα επισκεφθούν πολίτες και να γνωρίσουν από κοντά το έμψυχο δυναμικό καθώς και τα οπλικά συστήματα του Στρατού Ξηράς που διασφαλίζουν την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας.

«Το μέγεθος της προσέλευσης και το ενδιαφέρον του κόσμου, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες, προς το κυριότερο πυλώνα ασφαλείας της πατρίδας μας», ανέφερε το ΓΕΣ στην ανακοίνωσή του.

Η εορτή καθιερώθηκε από την Ελληνική πολιτεία, ανήμερα της «Υπερμάχου Στρατηγού», προστάτιδα όλων των Ενόπλων Δυνάμεων, για να τιμηθεί και να υπομνησθεί η προσφορά τους προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμου, όσο και σε περίοδο ειρήνης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ