Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ CITY BREAK

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο ΕΟΤ προβάλουν την πόλη της Θεσσαλονίκης σε Γερμανούς εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου.

Ένα απόλυτα πετυχημένο fam trip (ταξίδι εξοικείωσης) πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, κατά το οποίο στελέχη από γερμανικά τουριστικά γραφεία επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Πιερία, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Με τη συνεργασία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, του ΕΟΤ Γερμανίας, της AEGEAN AIRLINES και την υποστήριξη του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, τα στελέχη των γερμανικών τουριστικών γραφείων είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης ως προορισμό City Break. «Ένας προορισμός που μπορεί να συνδυαστεί με κοντινές αποδράσεις, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τον τουρίστα που αγαπά τα ταξίδια σε ορεινούς προορισμούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η ομάδα των Γερμανών στελεχών περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, απόλαυσαν την πλούσια γαστρονομία της και επίσης επισκέφθηκαν την έκθεση Philoxenia. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Θεσσαλονίκη  είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και την προβολή ταινίας στο πλαίσιο του 60ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε η κα. Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ό«λες οι δράσεις προβολής της Θεσσαλονίκης μας, αν δεν βασίζονται στις καλές συνεργασίες δεν τελεσφορούν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ