Κυριακή 29 Μαΐου 2022
x

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

«Η στάση τους τα τελευταία δέκα χρόνια καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση», ανέφερε από την Άρτα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Πρόσκληση «σε κάθε προοδευτικό πολίτη» να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής απηύθυνε η πρόεδρος, Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφθηκε σήμερα την Αμφιλοχία και την Άρτα.

Σε δηλώσεις της από την Άρτα η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε βολές τόσο κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όσο και του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως «κάθε μέρα δυναμώνει το προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης, τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού και της πόλωσης που δεν είναι άλλοι από την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα».

«Η στάση τους τα τελευταία δέκα χρόνια καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οι θυσίες όμως του ελληνικού λαού μπορούν να πιάσουν τόπο» υπογράμμισε, προσθέτοντας πως «έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση, με τη μιζέρια, πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο τόπο μας».

«Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να δώσουμε αυτή τη μάχη αποτελεσματικά. Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευθούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως έκανε ο κ. Τσίπρας» συμπλήρωσε για να καταλήξει: «Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ