Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, επιβεβαίωσε πως ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει συμμετοχή στο Champions League του μπάσκετ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, επιβεβαιώνοντας πως ο «Δικέφαλος» θα δηλώσει συμμετοχή στο Champions League του μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την προοπτική να αναλάβει την ΚΑΕ: "Ο κύριος στόχος είναι αυτός μετά την εξυγίανση και το πώς φέρουμε ακόμη πιο κοντά στον Σαββίδη γιατί είναι η μοναδική λύση για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης έχει προσφέρει στην ομάδα και υπάρχει μια τεράστια βοήθεια, ακόμη και τις τελευταίες μέρες. Αυτό που θέλουμε όλοι μας, το να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, θα γίνει μόνο με τον Σαββίδη. Αυτή την στιγμή για να αλλάξεις επίπεδο, θέλει χρήματα. Η βοήθεια του Σαββίδη πηγαίνει στα χρέη του. Για να αλλάξουμε επίπεδο, πρέπει να αλλάξεις μπάτζετ. Αλλάζει ο χάρτης στο μπάσκετ στην Ευρώπη σε σχέση με τις εξελίξεις που υπάρχουν με την FIBA και την συνάντηση που θα γίνει στο Μόναχο. Στην Ελλάδα επίσης μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, υπάρχουν η ΑΕΚ και ο Άρης. Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι από τις μοναδικές ομάδες που δεν έχει ιδιοκτήτη. Το συζητούσαμε με τον Πρέλεβιτς σε μια συζήτηση που είχαμε με την FIBA στην Ευρώπη. Ο Μπάνε τους εξήγησε. Ενημερώνονται στην Ευρώπη για το τι γίνεται στον ΠΑΟΚ και ευελπιστούν να έρθει ιδιοκτήτης για να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ".

Για την διοργάνωση του Champions League: "Η απόφαση που υπάρχει είναι να δηλώσουμε συμμετοχή στην FIBA σε αυτό το πρωτάθλημα που προτείνεται. Σίγουρα θα ακούσουμε λεπτομέρειες την Δευτέρα (σ.σ. στην συνάντηση στο Μόναχο) για τον τρόπο λειτουργίας και το τι υπάρχει σε σχέση με τα οικονομικά θέματα. Μετά από μια συζήτηση που είχαμε με όλα τα μέλη του Δ.Σ., η άποψη του ΠΑΟΚ είναι να συμμετέχει στην FΙΒΑ σε ένα πρωτάθλημα που όπως ακούγεται θα είναι πολύ δυνατό. Με τα κλειστά συμβόλαια που υπάρχουν στην Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να μπεις ή θα πρέπει να περιμένεις πώς μπορείς να πάρεις wild card. Στην FIBA θα μαζευτούν πολύ καλές ομάδες από την Ευρώπη και θα είναι πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι κατάλληλες κινήσεις για τον Σαββίδη έχουν γίνει και γίνονται δίχως να ανακοινώνονται".

Για την τιμωρία της μιας αγωνιστικής μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη: "Είναι λυπηρό αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θέλουμε την στήριξη γιατί το αξίζει η ομάδα παρά τα άσχημα αποτελέσματα που μας πικραίνουν πρώτα εμάς τους ίδιους".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ