Κυριακή 22 Μαΐου 2022
x

ΦΡΑΚΑΡΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ - ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!

Με την επιστροφή των Θεσσαλονικέων στην καθημερινότητα από τις διακοπές φαίνεται πως επέστρεψε και ο... εφιάλτης των μποτιλιαρισμάτων.

Έχουν περάσει λίγες μόλις μέρες από την επιστροφή των Θεσσαλονικέων καθημερινότητα μετά τις καλοκαιρινές και μαζί φαίνεται πως επέστρεψε και ο... εφιάλτης των μποτιλιαρισμάτων.

Ενδεικτική του προβλήματος που επικρατεί στο κυκλοφοριακό της πόλης είναι η κίνηση που καταγράφεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης, όπου μικροί οδικοί άξονες έχουν κυριολεκτικά φρακάρει, ενώ οι κεντρικές οδοί παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση, χωρίς να υτάρχει η παραμικρή μέριμνα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας από τους αρμόδιους.

Εθνικής Αμύνης, Παύλου Μελά, Ερμού, Καρόλου Ντήλ, Βασιλέως Ηρακλείου και όλες σχεδόν οι παράπλευρες οδοί των κεντρικών δρόμων της πόλης κάνουν την καλοκαιριών  Μουδανιών να φαντάζει... όαση, με το πρόβλημα να επεκτείνεται μέχρι και στα... πάρκιγνκ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αδιανόητη αναμονή αναγνώστη της Voria.gr στο κλειστό πάρκινγκ στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», που πλησίασε τη μία ώρα!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ