Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

FORMULA 1: Η ΣΕΖΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Στον υπάρχοντα σχεδιασμό προβλέπεται ότι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί στις 13/12 στο Άμπου Ντάμπι ενώ συνολικά θα γίνουν 15 Grand Prix

Στην έναρξη της σεζόν στις αρχές Ιουλίου, με την διεξαγωγή δύο διαδοχικών Grand Prix στην Αυστρία, προσανατολίζονται οι διοργανωτές της Formula 1.

Στον υπάρχοντα σχεδιασμό, προβλέπεται ότι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι, ενώ συνολικά θα γίνουν 15 Grand Prix.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της F1, Τσέις Κάρεϊ, δεν αποκλείει να υπάρξει μία μικρή παράταση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος: «Προς το παρόν, θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν τον Δεκέμβριο, λίγο αργότερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αλλά αξιολογούμε ότι είναι εφικτό να γίνει και τον Ιανουάριο του 2021. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Μπορούμε να το κάνουμε. Προφανώς θα κάναμε ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια των xριστουγεννιάτικων διακοπών, αλλά ένα Grand Prix τον Ιανουάριο του 2021 είναι πιθανό να διεξαχθεί. Εργαζόμαστε γι' αυτό με τους χορηγούς και τους διαφημιζόμενους. Δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά το σκεφτόμαστε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ